خطیب نماز جمعه تهران گفت:
خدا نکند دولت گرفتار غفلت شده و وزیر علوم و رؤسای دانشگاهی انتخاب شوند که بوی فتنه و سکولاریسم بدهند و دانشگاهها را از پیشرفت علمی و فرهنگی دور کنند. این توقع ما از رئیسجمهور منتخب است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام کاظم صدیقی در خطبههای امروز نماز جمعه تهران با اشاره به مطالبی که از سوی مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام مطرح شد، گفت: ایشان مطالب بسیار کاربردی را مطرح کردند. ما نباید گرفتار غفلت شویم. باید از قرآن صبر و توکل بیاموزیم. همچنین باید مقاومت داشته باشیم و کارها را به موقع انجام دهیم.
وی افزود: مدیران در اداره کشور باید از 2 پایگاه صبر و توکل بهره گیرند. ضمن آنکه هدف باید مشخص باشد. ما میخواهیم به کجا برسیم. مملکتی مثل آمریکا و یا اروپا داشته باشیم و یا مثل کشورهایی که اورانیوم دارند؟ از این رو هدف نباید فراموش شود.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه اراده برای ما حرف اول را میزند، اظهار داشت: ما امت پیامبر اکرم هستیم. از این رو عزم و اراده ما باید عزم "خاتم" باشد و با توکل و صبر مسائل را به پیش ببریم. حضرت آقا آرمانی صحبت نمیکنند؛ ما از نظر جغرافیایی ذخایر غنی را در اختیار داریم و نشان دادیم میتوانیم بر مشکلات پیروز شویم.
صدیقی با بیان اینکه جبهه دشمن ما استکبار است، افزود: آنها در مقام جنگ با ما هستند. ما در گذشته نهضت مشروطیت و نفت را گذراندیم و به انقلاب اسلامی و پیروزی آن رسیدیم.
وی با بیان اینکه پیشرفت کشور فوق استانداردهای جهانی است، تاکید کرد: برای مقابله با دشمن راهی جز مقاومت نداریم. این دهه، دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده است. از این رو از دامنه کوه باید خود را به قله برسانیم. معتقدم برای مقابله با دشمنان هیچ راهی جز مقابله نداریم. همچنین در این راستا باید 2 اولویت را مورد توجه قرار داد. اولویت اول اقتصاد و اولویت دوم پیشرفتهای علمی است.
خطیب نماز جمعه تهران اضافه کرد: دولت بعدی از هر جایی که دولت قبلی به آن رسیده است، باید به همان مقدار در مسائل اقتصادی و علمی کشور را به پیش ببرد. از روی دلسوزی مطلبی را به رئیسجمهور منتخب میگوییم. دانشگاههای ما در مسیر علم قرار گرفتهاند و آرامش در آن است و در فضای مذهبی نماز جماعت پرباری دارند. همچنین در مسئله ماهوارهها به معجزههای خوبی رسیدهایم. پس میتوان گفت دانشگاهها در مسیر پیشرفت قرار گرفتهاند و نباید گرفتار غفلت شوند.
صدیقی تصریح کرد: خدا نکند دولت گرفتار غفلت شده و وزیر علوم و رؤسای دانشگاهی انتخاب شوند که بوی فتنه و سکولاریسم بدهند و دانشگاهها را از پیشرفت علمی و فرهنگی دور کنند. این توقع ما از رئیسجمهور منتخب است.
وی در ادامه سخنانش به حوادث اخیر در کشور مصر اشاره کرد و با بیان اینکه این اتفاقات تاسفبار است، کشور مصر را کشوری دارای تاریخ و اندیشه عنوان کرد و گفت: این کشور دارای دانشگاه هزار ساله است. در مقابل طاغوت پیروز شد. بنابراین از نخبگان و نویسندگان مصر توقع داریم که در جهت رفع این مشکلات اقدام کنند. ما خونریزیها در این کشور را محکوم میکنیم. هیچ انسانی نمیتواند این خونریزی ها را قبول کند. متاسفانه حرکت عدهای مصداق خشونت است.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: مصر باید از سوریه عبرت بگیرد و آنها در سوریه جنگ داخلی راهاندازی کردند و بعد به سراغ مصر رفتند. این اتفاقات فقط باعث خشنودی اسرائیل میشود. ما از نخبگان مصر میخواهیم دور هم بنشینند تا بتوانند انقلاب را در مسیر اسلام به ثمر برسانند.
صدیقی همچنین قراردادن حزبالله لبنان در گروه تروریستی را حادثهای تلخ و ننگآور عنوان کرد و با بیان اینکه حزبالله لبنان گروهی مؤمن، مقاوم، محبوب و جهانی است، اظهار داشت: حزبالله لبنان مقابل رژیم صهیونیستی ایستاد و اعلام کرد این رژیم تار عنکبوتی بیش نیست و حقیقتا رهبر آن سیدی بزرگ و انسانی وارسته و از مفاخیر عظیم یعنی سید حسن نصرالله است.
وی با بیان اینکه اتحادیه اروپا از رژیم صهیونیستی که برای ترور تشکیل شده حمایت میکند، اما حزبالله لبنان که گروهی دفاعی است را تروریست میداند، تاکید کرد: این کار غیر حقوقی، غیر اخلاقی، غیرقانونی و غیرانسانی است. بدانید حزبالله لبنان از این اقدامات آسیبی نمیبیند.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: این کار فقط بیآبرویی برای اتحادیه اروپا است، چرا که رژیم صهیونیستی به وضوح ترورهایی را انجام میدهند، اما آن را در لیست تروریستها نمینویسند. همچنین به منافقین ایران پناه میدهند و از این جریان حمایت میکنند.
صدیقی افزود: حزبالله لبنان در جهت دفاع از حقوق حقه مردم خود کار میکند، اما آنها این گروه را در فهرست گروههای تروریستی قرار دادند. ما این اقدام را محکوم میکنیم.
وی در پایان خطبه دوم سالگرد تاسیس نماز جمعه را گرامی داشت و افزود: امیدوارم این پایگاه همواره پر موج باشد.
به گزارش تسنیم، حجتالاسلام کاظم صدیقی در خطبههای اول نماز جمعه تهران نیز به اهمیت ماه مبارک رمضان پرداخت و با بیان اینکه ماه رمضان با برکت است، افزود: ماه رمضان ماهی است که عمل در آن به هیچ وجه قابل مقایسه با ماههای دیگر نیست. امام حسن مجتبی (ع) فرمودهاند که ماه مبارک رمضان ماه مسابقه است، پس کارهای خیر را باید در ماه رمضان انجام دهیم.
وی با بیان اینکه الان وقت نجات خودمان است، گفت: در ماه مبارک رمضان باید چشم و گوش از گناهان دوری کند تا بتوانیم از این طریق یک سال خود را بیمه کنیم و دیگر مبتلا به گناهان نشویم.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/104907
مطلب مرتبط:
چرا خاتمی گفت «تنها فرد مورد قبول غرب» است؟
...هیئت موسس باران همان گونه که از ماموریت هایش برمی آمد چهار تن از معاونان پیشین خاتمی و دو تن از وزیران دولت هشتم بودند. «حسن حبیبی» و «محمدرضا عارف» که به ترتیب در دولت های هفتم و هشتم در جایگاه معاون اولی خاتمی امور دولت را رتق و فتق می کردند در کنار «محمد باقریان» و «محمد ستاری فر» از نزدیک ترین مشاوران خاتمی به همراه «جعفر توفیقی» وزیر علوم و «سیدصفدر حسینی» وزیر اقتصاد مسئولیت تاسیس بنیاد باران را بر عهده گرفتند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910827000546
جعفر توفیقی: آماده خدمت در وزارت علوم هستم
جعفر توفیقی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت تعیین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توسط حسن روحانی، گفت: کارگروهها مشغول معرفی نامزدهای پیشنهادی به رئیس جمهور منتخب هستند و این کارگروهها نظرات اولیه خود را با وی مطرح و سپس رئیس جمهور منتخب نظر مجلس را هم جویا خواهد شد.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر به عنوان بهترین گزینه انتخاب شود این تصدی را می پذیرد یا خیر، اظهار داشت: اگر کاری از دستم بر آید برای جامعه دانشگاهی حتماً انجام می دهم، ما چهره دانشگاهی هستیم و هر خدمتی لازم باشد انجام می دهم، همانطور که پیش از این هم انجام داده ام. اگر لازم باشد حتماً برنامه های خودم را برای این پست آماده خواهم کرد.
وزیر علوم اسبق درباره زمان اعلام نظر رئیس جمهور منتخب، تاکید کرد: رئیس جمهور منتخب در روز تحلیف، اسامی وزرای پیشنهادی خود را به مجلس شورای اسلامی اعلام خواهد کرد.
توفیقی در خصوص کلیدی ترین شاخص وزیر علوم از نگاه رئیس جمهور منتخب، تاکید کرد: تمام وزرا باید پاسخگوی مطالبات مردم باشند، مهمترین نقش دولت روحانی این است که به مطالبات مردم با توجه به شعارهایی که وی پیش از برگزاری انتخابات مطرح کرد، بنابراین وزرا باید پیام مردم و این انتخاب را درک کنند که این امر کلیدی ترین شاخص وزیر علوم از نگاه حسن روحانی است.