ابعاد پروژه تغییر در هندسه نظام امام و امت
همینقدر بگویم که موضوع فراتر از احمدینژاد و دولت وی است. یک استراتژی کلان مطرح است که در خارج از این مرزها طراحی شده و البته به نتیجه نخواهد رسید.
ارتباط بیواسطه بین امام و امت
داوری در ادامه با اشاره به مهندسی نظام امام و امت میگوید: در واقع این نظام دو پایه خاص دارد. یک رأس ایدئولوژیک و یک بدنه عظیم اجتماعی و برای آنکه این نظام کارایی لازم را داشته باشد باید ارتباط بین امام و امت بیواسطه باشد، اما آن چیزی که در دوران اصلاحات و تحت عنوان جامعه مدنی اتفاق افتاد در واقع فضایی بود که تلاش میکرد بین این دو رکن فاصله ایجاد کند.
وی به تاکید هاشمی بر نقش احزاب اشاره و خاطرنشان میکند: آقای هاشمی مدل عملیاتی فاصلهاندازی بین نهاد امامت و بدنه امت را دنبال میکند و به شکلی آن را مهندسی میکند که این فاصلهگذاری را ایجاد تا خود بتواند رابط بین نهاد امام و امت شود. داوری با بیان اینکه اگر این اتفاق بیفتد پیامها و خط مشیهای امام توسط فیلتر احزاب و گروهها به جامعه منتقل میشود، تصریح میکند: وقتی که این اتفاق بیفتد عملاً منویات رهبری با یک قرائت و تعبیر خاص و منطبق با اهداف و منافع گروهها به بدنه جامعه منتقل میشود و مشکل درست همین جاست!
برخی میخواستند رهبری بعد از امام(ره)، از بین افراد موردنظرشان انتخاب شود
مشاور وزیر کشور با اشاره به ماجرای سقیفه بنی ساعده میگوید: این یک واقعیتی است که در برابر همه نهضتهای توحیدی وجود دارد یعنی اینها بعد از رهبری اول که یک رهبری کاریزماتیک است، دنبال این هستند که یا رهبری دوم را خودشان تعیین کنند (مانند آنچه در ماجرای سقیفه بنی ساعده، بعد از رحلت پیامبر(ص) اتفاق افتاد) یا اینکه اگر نتوانستند رهبر مورد نظر خود را تحمیل کنند کاری کنند که نهاد رهبری از کارآمدی و کارایی خارج شود! اتفاقی که در انقلاب اسلامی افتاد و برخی افراد و جریانها به دنبال این بودند که رهبری بعد از حضرت امام(ره) را از افراد مدنظر خود انتخاب کنند. امری که با عنایت امام زمان(عج) اتفاق نیفتاد و مسیر رهبری هیچ گاه از ریل اهداف حضرت امام(ره) خارج نشد.
دوران سازندگی و اصلاحات و حائل شدن بین امام و امت
داوری معتقد است وقتی این اتفاق نیفتاد این افراد به سمتی میروند که رهبری انقلاب نتواند اعمال ولایت کند. در 16 سال دوران سازندگی و اصلاحات همه تلاششان را کردند تا رهنمودها و خطمشیهای رهبری در جامعه پیادهسازی نشود.
وی با اشاره به تفاوت دولت احمدینژاد با دولتهای سازندگی و اصلاحات، تاکید میکند: تفاوت استراتژیک دولت آقای احمدینژاد با آن 16 سال در این بود که وی تمام ظرفیتهای خود را برای پیادهسازی منویات رهبری قرار داده و بین امت و امام نقش حائل و جداکنندهای ایفا نکرد و بخش عمدهای از عناد علیه این دولت نیز از همین جا سرچشمه میگیرد. داوری نوار منتشر شده از مکالمات مهدی هاشمی با نیکآهنگ کوثر را سندی میداند که در این خصوص وجود دارد.
وی میافزاید: مهدی هاشمی در این نوار میگوید دنبال این بودیم که رهبری را کنترل کنیم!
(لینک مرتبط:افشای فایل صوتی مکالمه محرمانه مهدی هاشمی با یک ضد انقلاب + صوت)
وی در ادامه خاطرنشان میکند: اگر آقای احمدینژاد هم روی ریل دولتهای سازندگی و اصلاحات پیش میرفت، هیچوقت اینقدر دشمن پیدا نمیکرد!
توقف ملت با هدف قرار دادن ولایت فقیه
عبدالرضا داوری با بیان اینکه از ابتدای انقلاب، دشمن نقطهای به نام ولایت فقیه را نشانه رفته است، تاکید میکند: دشمنان متوجه شدهاند که اگر میخواهند انقلاب اسلامی و جریان توفندهاش را متوقف کنند، باید ولایت فقیه یا بهطور قانونی از عرصه حذف شود یا آن را نهاد ناکارآمدی جلوه دهند.
داوری با بیان اینکه دشمن از روز اول این نقطه کانونی که رمز پیروزی و پیشروندگی انقلاب است را تشخیص داده بود، تصریح میکند: مباحثی چون تغییر قانون اساسی و مطرح کردن شورای رهبری و شورای فقهی، تنها مباحثی است که برای ناکارآمد کردن نهاد ولایت فقیه در کشور ما مطرح میشود.
وی در پایان تاکید میکند:
بحث در این زمینه خیلی مفصل است، ولی همینقدر بگویم که موضوع فراتر از احمدینژاد و دولت وی است. یک استراتژی کلان مطرح است که در خارج از این مرزها طراحی شده و البته به نتیجه نخواهد رسید.