دیگه چه خبر؟ che khabar

خبر ، تحلیل و مقاله

دیگه چه خبر؟ che khabar

خبر ، تحلیل و مقاله

دو نفرمان بخاطر خدا کاندید نمی شویم

حدادعادل در گردهمایی بزرگ حقوقدانان بسیجی:


وقتی در نظرسنجی‌ها مشخص شد که ۶۰ درصد آراء متعلق به ۳ نفر است، تصمیم گرفتیم ائتلاف کنیم و در نهایت ۲ نفرمان تصمیم بگیریم برای خدا کاندیدای ریاست جمهوری نشویم.



غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح روز پنج‌شنبه طی سخنانی در سومین گردهمایی بزرگ حقوقدانان بسیجی، در پاسخ به پرسش یکی از حضار درباره لزوم وحدت اصولگرایان و همچنین ائتلاف 2+1، اظهار داشت: وحدت یک امر عقلانی و دینی و شرعی است و هرجا که از وحدت فاصله گرفتیم، خسارت آن را داده‌ایم؛ اما انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است.

وی افزود: انتخابات ریاست جمهوری شخص محور است و جریانات سیاسی و احزاب به دشواری می‌توانند برای رسیدن به یک فرد در انتخابات ریاست جمهوری به توافق برسند؛ در انتخابات مجلس در دوره نهم هرکاری انجام دادیم تا جبهه پایداری به جبهه متحد اصولگرایان ملحق شود، نشد، اما در انتخابات ریاست جمهوری کار دشوارتر است.

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: به همین دلیل ما با تجربه‌ای که از قبل داشتیم فکر کردیم چرا جریانات در این زمینه تصمیم بگیرند؟ ما خودمان اگر ائتلاف کنیم، بهتر می‌توانیم به نتیجه برسیم؛ وقتی در نظر سنجی ها مشخص شد که 60 درصد آراء متعلق به این 3 نفر است، تصمیم گرفتیم ائتلاف کنیم و در نهایت 2 نفرمان تصمیم بگیریم برای خدا کاندیدای ریاست جمهوری نشویم.

حدادعادل تاکید کرد: فعلاً 3 ماه است که حول این محور با هم گفت‌و گو می‌کنیم و امیدواریم این تجربه ناموفق نباشد و ساز و کاری پیدا کنیم که بشود از این ائتلاف به وحدت برسیم.

وی اضافه کرد: قبول داریم که رقبای اصولگرایان مایل به تکثر اصولگرایان هستند هرچند ما هم مایلیم در آنها تکثر وجود داشته باشد؛ این امر پنهانی نیست ، باید دید می‌خواهیم خودمان را پیش بیندازیم یا دلمان برای انقلاب می‌سوزد، اینجا میدان امتحان است.

رئیس مجلس در دوره هفتم پارلمان در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: جبهه پایداری اصرار دارد که به دنبال کاندیدای اصلح است، ما هم می‌گوییم خدا کند اصلحی وجود داشته باشد که مورد قبول همه باشد اما اگر یک اصلحی بود که رای نداشت آنوقت چکار کنیم ، نکند هیچ اصولگرایی در هیچ سطحی از اصولگرایی ، موفق نشود.

وی با ذکر این نکته که تصمیم گیری در عالم سیاست بین خوب و بد نیست ، تصریح کرد: احساس ما این است که این توافق 3 نفره توده مردم متدین را تا حدی خوشحال کرده است و دلسوزان انقلاب هم آرامش پیدا می‌کنند و امیدواریم بتوانیم الگوی جدیدی از تعامل در عرصه سیاست به جامعه تزریق کنیم و شاید مبنایی شود برای کارهای دیگر.

حدادعادل همچنین تأکید کرد: در حال بحث هستیم که چطور می‌شود از بین این سه نفر یک نفر کاندیدای ریاست جمهوری شود، البته درب ائتلاف 2+1 بسته نیست و اگر کسی در نظر سنجی‌‌ها رأی بالایی داشت و اصولگرا هم بود، می‌تواند به این ائتلاف بپیوندد؛ کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ارث پدری هیچ کس نیست.

وی در پاسخ به پرسشی درباره لفظ ائتلاف 2+1، گفت: این اتفاق یک توافق سه گانه است و نامگذاری آن به نام 2+1 توسط روزنامه‌ها و رسانه‌ها صورت گرفت.

حدادعادل در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره جلسه روز گذشته مجلسی‌ها با رئیس جمهور، گفت : جلسه دیروز با آقای احمدی نژاد به خیر گذشت، این بهترین توضیح است و بیش از این از بنده نخواهید.

نماینده تهران در مجلس در ادامه در پاسخ به پرسش یکی از حاضران گفت: ما با کسی دعوا نداریم، گناه ما این است که شاه را از کشور بیرون کردیم و می‌خواهیم مملکتمان را خودمان اداره کنیم؛ شما افراد تحصیل کرده و اهل تجزیه و تحلیل هستید، می دانید که بدست آوردن استقلال سخت است اما نگهداشتن آن سخت‌تر است ، جرم ما این است که دست استکبار را از این مملکت کوتاه کردیم.

وی ادامه داد: به لطف خدا عقب نشینی نمی‌کنیم و رهبرمان هم با قدرت ایستاده و مانند امام(ره) با صلابت از استقلال کشور دفاع می‌کنند.

*هم در مجمع تشخیص مصلحت نظام و هم در مجلس حقوقدان کم داریم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی  اظهارداشت: شرایط امروز رشته حقوق در جامعه ما از تاریخ گذشته آن جدا نیست؛ تا قبل از دوران تجدید، حقوق با عنوان یک رشته دانشگاهی و یک تخصص حکومتی مطرح نبوده است.

وی افزود: عقد‌ها، سندها و قراردادها طبق عرف نزد علمای بلاد یک سندیتی پیدا می‌کرد و معتبر می‌شد اما با ظهور تجدید در ایران و مشروطیت، رشته حقوق و تحقق در نظام قضائی در ایران، یک مسئله مهمی شده است؛ مسئله ایجاد عدلیه جدید در جامعه بین نیروهای متدین و عرفی و حکومت پهلوی اول این بوده که چگونه این نظام قضائی را از آن دوران قدیمی خارج کنند، موضوع تأسیس وزارت دادگستری خیلی عمیق‌تر و مفصل تر بوده است.

حداد عادل تاکید کرد: مردم متدین در دوران پهلوی اول تا حدود سال 1320 ، سراغ رشته‌های دانشگاهی عموماً نمی‌رفتند و متدینین معمولاً سراغ پزشکی و گاهی هم سراغ رشته‌های مهندسی می‌رفتند، اصلاً ادبیات فارسی برای مردم مهم نبوده است، یک وزارت دادگستری و وزارت دارایی هم بود که در آن زمان اشتغال در این دو وزارتخانه مصداق بارز عمل ظلم و جور بوده است؛ شاید خیلی ها حقوق می‌خواندند ولی بعد از فارغ التحصیلی وارد عدلیه نمی‌شدند و شغل دیگری را انتخاب می‌کردند.

حداد عادل در ادامه سخنانش یادآور شد: مردم از ما بعنوان مدافعین انقلاب اسلامی انتظار دارند که یک قوه قضائیه سالم داشته باشیم، ظلم نکردن، تقوا و مدیریت می‌خواهد، انتظار بحق مردم این است که قوه قضائیه ما سالم باشد و کمال اول حکومت اسلامی، تحقق عدل است.

وی با بیان اینکه هرچه ما اهتمام به تربیت قضات و حقوقدانان با تقوا و متدین داشته باشیم ، یک کار انقلابی انجام دادیم و این یک وظیفه اسلامی بر عهده ماست، خاطرنشان کرد: نیاز به حقوقدان برای نشان دادن چهره پاک و عدل پرور این نظام یکی از واجبات است و از تقاضاهای ضروری و انکار ناپذیر مردمی است که پای این انقلاب ایستاده‌اند.

حدادعادل با ذکر این نکته که ما در سطوح کلان کشور هم بیش از این‌ها احتیاج به حقوقدان داریم، گفت: هر مسئله‌ای دارید ، بالاخره باید در قالب حقوق شکل بگیرد و تثبیت و تدوین شود ؛ مسئله حقوق در روابط بین الملل نیز بسیار مهم است، همه سیاستمداران در هر جایی که کار می‌کنند، باید به سخنان حقوقدانان توجه داشته باشند، کاری که مجلس انجام می‌دهد در درجه اول یک کار حقوقی است؛ قانون نویسی و عبارت پردازی در متون حقوقی یک تخصص بسیار ظریفی است و باید نمایندگان مجلس شم حقوقی داشته باشند.

نماینده تهران در خانه ملت با اشاره به مسئله حقوق بشر که همواره توسط استکبار جهانی بعنوان ابزاری برای مقابله با جمهوری اسلامی مورد استفاده قرار می‌گیرد، توضیح داد: موضوع حقوق بشر عرصه‌ای است که باید حقوقدان مسلمان متفکر و مسلط وارد میدان شود و از این نظام دفاع کند وگرنه شاهدید که چه تصویری از نظام جمهوری اسلامی ایران توسط استکبار جهانی نشان داده می‌شود؛ جایگاه حقوقدانان در کشور بسیار مهم است و ما هم در مجمع تشخیص مصلحت نظام و هم در مجلس، حقوقدان کم داریم.

وی افزود: توجه کنید به این خلا و کمبود و فقدان حقوقدان حرفه‌ای در کشور، این امر مطلبی است که برای همه محسوس نیست ولی اثرش را در دنیا می‌گذارد ، ما به حقوقدان به معنی فنی کلمه همچنان نیاز درایم و حقوق رشته‌ای است که شاید بیش از علوم سیاسی ، رهبران کشورها حقوقدان هستند چرا که حقوقدانان در اداره کشور نقش مهمی دارند.

حداد عادل در خاتمه خاطرنشان کرد: کاری کنید که رشته و شغل حقوقدانی در جمهوری اسلامی ایران در جایگاه مناسب خودش قرار گیرد و شأن خودش را حفظ کند، تلاش کنید برای اینکه در این نظام، حقوقدان جایگاه شایسته خودش را پیدا کند.

*عسگراولادی نظر شخصی خود را اعلام کرده است نه سایر اصولگرایانژ

همچنین نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در حاشیه همایش حقوقدانان بسیجی،‌ قضات و وکلای بسیجی که در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهارداشت:‌ ادامه قانون هدفمندی یارانه‌ها مورد تایید مجلس است، هرچند که اعمال تغییرات در این قانون نیز محتمل است.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین درباره اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها نیز تصریح‌کرد: مجلس حتما این طرح را بررسی می‌کند، بحث در اجرا شدن یا نشدن این طرح نیست، بلکه در چگونگی اجرا شدن این طرح است؛ از این رو اختلاف مجلس و دولت این است که چه میزان یارانه‌ها به تولید تعلق گیرد.

وی به حضور رئیس‌جمهور در مجلس اشاره و اضافه‌کرد: نفس همکاری دولت و مجلس خوب است، اما اگر رئیس‌جمهور در مجلس به سخنان نمایندگان گوش می‌کرد خیلی بهتر بود؛ رئیس‌جمهور از نمایندگان دعوت کرده تا در یک جلسه دیگر با هم به گفت‌وگو بنشینند.

حدادعادل در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اظهارات عسگراولادی نیز گفت: ایشان نظرات شخصی خود را اعلام کردند و گفته‌اند که نظرشان نظر حزب موتلفه هم نیست چه رسد به سایر اصولگرایان.

حدادعادل در پاسخ به سوالی درباره پیوستن شخصیت‌های دیگری به ائتلاف سه گانه گفت: شخصی که قصد پیوستن به این ائتلاف را دارد خودش باید اظهار نظر کند و زمینه رای قابل توجهی داشته باشد.

منبع:فارس

لینک های مرتبط:

حسین مظفر رئیس ستاد انتخابات ائتلاف سه گانه اصولگرایان شد

یکی از ما سه نفر!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد